Mirësevini në VIK!

ViK ("Këshillimi Virtual për Kontracepsionin) është një paketë interaktive e të mësuarit për planifikimin familjar bazuar në të dhëna studimore, e zhvilluar nga zyra rajonale e UNFPA-së  për Evropën Lindore dhe Azinë Qendrore (EECA RO) dhe Institutin për Shëndet Riprodhues në Evropën Lindore (EEIRH).

Për të përzgjedhur gjuhën tuaj, ju lutem klikoni në listën e zgjedhjes në këndin e sipërm të djathtë.

Nëse keni hapur llogari në adresën tonë, ju lutem kyçuni me emrin dhe fjalëkalimin tuaj në "Login" në anën e djathtë.

Nëse jeni të rinj në ViC, ju lutem klikoni "Krijoni llogari të re" në pjesën pranë "Kyçuni”, në anën e djathtë.

Nëse keni vështirësi të kyçeni apo regjistroheni, ju lutemi dërgoni një email në vic.support@eeirh.org për ndihmë.