Добредојдовте на ВиK!

ВиK ("виртуелен контрацептивни консултации") е интерактивно учење пакети за планирање на семејството базирана на докази развиена од страна на Регионалната канцеларија на УНФПА за Источна Европа и Централна Азија (EECA RO) и Европскиот институт Исток за репродуктивно здравје (ЕЕИРХ).

За да го изберете вашиот јазик, ве молиме кликнете на паѓачкото мени на листа на горниот десен агол.

Ако имате сметка кај нас, Ве молиме најавете се со вашето корисничко име и лозинка во блокот на десницата.

Ако сте нови на Vic, Ве молиме кликнете на копчето "Креирај нова сметка" во "Логин" блок на десната страна.

Ако имате потешкотии да се најавите или регистрирате, ве молиме контактирајте vic.support@eeirh.org за помош.