Најави се

Мора да се овозможат колачиња (cookies) на вашиот прелистувач Помош за Мора да се овозможат колачиња (cookies) на вашиот прелистувач

Дали сте првпат овде?

Регистрација на ВиК платформата

За целосен пристап кон курсот треба да се регистрирате на платформата. Ова се чекорите како да направите сметка:

  1. Кликенте на копчето “креирај нова сметка”.

  2. Попленте го формуларот “нова сметка” со бараните информации.

    • Вашите лични податоци ќе бидат искористени за вашиот сертификат откако успешно ќе  ја поминете финалната проценка. Можете да ги корегирате податоците во било кое време со кликање на “My profile settings” во блокот  “Administration” на лево.

    • Земјата и јазикот кои ќе ги одберете ќе ја определат верзијата на ВиК во која ќе бидете примени.

  1. Електронска порака ќе биде веднаш испратена на вашата електронска пошта.

  2. Прочитајте ја електорнската порака и кликнете на линкот во пораката.

  3. Вашата сметка ќе биде потврдена и ќе бидете најавени на ВиК платформата.